Wooninspiratie blog

Wonen is onze tweede natuur

Wij hebben passie voor interieur en wonen en delen hier graag onze tips en aanbevelingen over. Nadat wij zelf meerdere malen zijn verhuisd, en telkens weer in een korte tijd een fijn plekje van onze woning wisten te maken, besloten we deze blog te gaan schrijven. Gevoel voor wonen in inrichting is een mix van ervaring en gevoel. Gelukkig bezitten wij inmiddels beide! Wonen is voor ons een tweede natuur, dus wij vinden het belangrijk om een fijne omgeving voor onszelf te maken én deze kennis te delen!

Altijd op de hoogte

We zorgen altijd dat we op de hoogte zijn van de nieuwe trends in de woningwereld. Niet alleen voor de blog, maar ook voor onszelf natuurlijk! Wij vinden het fijn om in een bijdetijdse omgeving te leven en we houden van verandering. Telkens als mensen bij ons op visite komen krijgen we te horen dat ons huis er zo leuk en anders uit ziet! Meubels worden regelmatig verschoven en accessoires worden vervangen en gemixt om elke keer weer een frisse look te creëren, daardoor lijkt het alsof je elke keer weer een ander huis in stapt!

Pak lekker een kopje koffie of thee en lees door onze artikelen heen. Ze zijn geschreven met liefde en passie en hopelijk ervaar jij dat ook zo! Wie weet doe jij nog wel wat leuke inspiratie op voor jouw interieur!