Geachte lezer, Frank van Zundert hier ik ga vandaag even toelichten de zoektocht naar babykamer posters. Sommigen van jullie weten al dat we een week of twee bevallen zijn, wel mijn vrouw is natuurlijk bevallen specifiek van onze dochter Lieke. Nou, alle fundamentele items staan al in de babykamer. Maar het oogt toch nog wel een beetje kaal dus ik dacht laten we eens wat posters inslaan om die muren van wat kleur te voorzien!

Tip: CozyKidz.nl baby(kamer) posters

Mijn vrouw weet veel meer dan ik van hippe babykamer interieur dus zij begon al te googelen op haar favoriete merknamen. Er zijn namelijk een aantal merken in babykamer interieur land die neusje van de zalm zijn zoals Nike en Adidas dat zijn in de sportkleding wereld.

Enfin, mijn vrouw die is helemaal weg van het merk Mrs Mighetto. Die maken tevens uiterst stijlvolle posters en prenten wist zij. Ons oog viel al snel op Poster around the Glade, ja zo heet die poster. Het is een mooie zwart wit achtige poster met een hert erop. Enfin, ik zie nu helaas dat deze specifieke model is uitverkocht. Ja logisch het is een enorm toffe poster. Maar wat ik jou op het hart kan drukken is dat er nog veel meer toffe posters zijn van Mrs Mighetto en die zijn nog wel verkrijgbaar en smaken verschillen toch ook dus kijk vooral even verder dan uw neus lang is zal ik maar zeggen.

Enfin, nog een tip voor inspiratie die ik mee wil geven mijn vrouw die volgt de blog van CozyKidz, die delen inspiratie van hippe moderne kinderkamer styling. De link is als volgt:

CozyKidz.nl – Mooiste kinderkamers inspiratie

Neem eens een kijkje en leer wat er wel niet allemaal mogelijk is op dit vlak. Je vindt zo leuke merken die je nog niet kende, leuke stijlen zoals bijv. monochroom, de benodigdheden de laatste trends en noem het maar op.