Natuurlijk is het belangrijk dat een lamp een mooi design heeft dat past in uw interieur. Maar er zitten meer voordelen aan een design lamp in uw huis.

Al eens gedacht aan led design lampen?

Er zitten veel voordelen aan led lampen ten op zichten van de gloeilamp en de spaarlamp.
Een ledlamp wordt niet warm en gebruikt 85% minder stroom dan een gloeilamp of een halogeenlamp. Ook zal u niet gelijk in het donker zitten met een led lamp, de lamp zal minder licht gaan geven. Zo heeft u genoeg tijd hebt om de lamp te vervangen. Daarnaast is de ledlamp erg milieuvriendelijk, de CO2-uitstoot is beduidend minder in vergelijking met een gloeilamp en de lamp gaat erg lang mee. Ook zitten er geen kwikdampen in de lamp.

Een ledlamp zal gelijk genoeg licht geven wanneer u hem aanzet. Nu denkt u misschien dat led lamp fel en koud licht geeft, dit is niet het geval. Tegenwoordig zitten er ook steeds vaker dimmers op ledlampen zodat u het licht in uw woning aan kunt passen naar uw wensen. Ook is ledverlichting verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat deze perfect bij uw interieur zal passen.

Uitstraling led design lampen

Nu is naast al deze praktische voordelen ook de uitstraling van een lamp natuurlijk ook belangrijk, u kunt natuurlijk kiezen voor een mooi weggewerkt spotje in de muur maar u kunt ook gaan voor mooie led design lampen. Wanneer u kiest voor led design lampen die goed bij uw interieur passen kunt u hiermee het karakter van uw woning extra sfeer geven. Goed licht in huis is erg belangrijk voor de sfeer en het design van een lamp zegt veel over uw persoonlijk. Kies daarom een lamp die bij u en bij uw woning past.

Led design lampen

Ook het peertje is belangrijk wanneer u kiest voor een open lamp.

Led design lampen zijn er in veel verschillende vormen, kleuren en maten. Van supermodern en strak tot warm en klassiek. Door de verschillende kleuren ledverlichting komt het design nog beter tot zijn recht.
Natuurlijk zijn er op het gebied van verlichting ook verschillende trends. Op dit moment zien we veel lampen met een robuuste uitstraling of met houten details. Ook ziet u steeds vaker draadlampen. Draadlampen zijn te combineren met andere draadlampen om zo een leuk effect te geven. Al deze lampstijlen kunnen natuurlijk worden verlicht met een led lamp.
Wanneer u denkt aan een open lamp waarin het peertje zichtbaar is, is het natuurlijk belangrijk dat niet alleen het design van de lamp maar ook het peertje in de lamp er goed uit ziet. Bij led verlichting is het ook mogelijk het peertje te kiezen die er mooi uit ziet met een mooi design van het glas of van de bedrading aan de binnenkant.

De led verlichting is sterk in opkomst. Wat is er nu mooier dan een mooie design lamp met een lamp die ook nog eens zo veel voordelen heeft!