Ikzelf ben een groot fan van teak meubels!  Deze meubelen hebben namelijk een prachtige uitstraling en het grootste gedeelte van het interieur van mijn woning bestaat dus ook uit teak meubels.  Maar waar heb ik deze teak meubels gekocht? Nou al mijn meubelen komen af van de aanbieder Wortman. Wortman is namelijk een gespecialiseerd bedrijf in het opmaat maken van allerlei verschillende meubelen. Naast de teak meubels zijn er ook nog eens verschillende soorten meubelen van teak aanwezig. Zie hieronder een overzicht van alle soorten meubelen van teak die worden aangeboden door Wortman.

Zie hieronder het assortiment:

  •          Eiken
  •          Noten
  •          Grenen
  •          Kersen
  •          HPL & Melamine
  •          Lifestyle

 

Op maat gemaakt!

Alle meubelen van het merk teak worden met zorg gemaakt door de medewerkers van Wortman in het prachtige land

Indonesië. Daarna worden alle meubelen netjes nagelopen in de eigen werkplaats van Wortman en indien nodig worden alle

meubelen netjes afgewerkt in hen eigen spuitcabine. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om deze meubelen op maat te laten

door Wortman. Er kan u maatwerk worden geleverd in verschillende soorten houten. Zie de houten hieronder:

  • Nieuw teakhout
  • Oud teakhout
  • Recyclet teakhout

 

     Ruim aanbod

Vrijwel alle tafels, stoelen en kasten kunnen kunnen op maat worden gemaakt waardoor er sprake is van een ruim aanbod. Wanneer u deze op laat maken dan bent u in voorzien van een speciale meubel. Simpelweg omdat de vakkundige werknemers van Wortman ervoor zullen zorgen dat uw meubelen alle een eigen specifieke uitstraling hebben.

 

Goede service

Wanneer u uw meubelen teak op maat laat maken dan staat u garant voor een goede service en goede kwaliteit. Tijdens het eerste gesprek met Wortman maken zij een opzet van de gewenste meubel voor uw. Op deze manier kunt u bekijken hoe dat uw meubel er uiteindelijk uit komt te zien. Op basis van deze opzet kunt u zelf beslissen of de meubel op maat gemaakt moet worden. Daarnaast is Wortman ook gespecialiseerd in het maken van technische bouwtekeningen waardoor er absoluut geen onduidelijkheden zullen ontstaan u bent zeker van hoe dat uw meubel er uit komt te zien.

 

Goede kwaliteit

Ikzelf heb een aantal keren meubelen op maat laten maken door Wortman. Tot nu toe is er mij altijd kwaliteit geleverd waar ik hartstikke trots op ben. Ik heb het prachtige interieur van mijn woning dan ook grotendeels te danken aan de geweldige aanbieder Wortman. Alle teak meubels worden netjes geproduceerd door vakkundige werknemers. Wanneer u zoekende bent naar prachtige meubels van teak? Dan is het een aanrader voor u om zo snel als mogelijk contact op te nemen met Wortman. Zij verlenen u de beste service, leveren de beste kwaliteit en de prijzen zijn ook nog eens zeer voordelig!