Zomertijd en dat betekent dat we bij aangename zomerse temperaturen graag de ramen en deuren openzetten. Heerlijk om die frisse zomerbries je huis binnen te laten dringen. Maar waar je niet op zit te wachten zijn muggen of vliegen in huis. Maar daar is wel een goede oplossing voor: Horren van Nucce voor in de zomer.

Geen overlast van muggen

In de zomer wil je als het even kan graag alle ramen en deuren open kunnen zetten om bijvoorbeeld de warmte uit huis te verdrijven. maar het is ook heerlijk om na die lange wintermaanden de frisse zomerwind door je huis te laten waaien. Maar het is ook de tijd dat muggen naar binnen vliegen die dan ’s nachts heel lang rond je oren blijven zoemen of in het ergste geval ook nog gaan steken. Heel vervelend daarom is het plaatsen van horren voor je ramen en deuren echt iets om over na te denken.

Laat de frisse wind door het huis waaien

Horren kopen voor in de zomer. Het is wellicht een goed idee om horren aan te schaffen aan het einde van de winter of in het prille begin van het voorjaar. Dan ben je ruim op tijd en kan je in de zomer rustig alles openzetten zonder overlast van muggen of vliegen. Horren zijn er in allerlei soorten en in verschillende afmetingen.
Neem rustig de tijd om te kijken welk het meest geschikt zijn voor de ramen en deuren van jouw huis. Mocht je er niet helemaal uitkomen dan kan je altijd om advies vragen. Je kan bijvoorbeeld bij de ramen kiezen voor een rol hor maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Bekijk daarom verschillende opties voordat je een weloverwogen keuze kan maken.

De ramen en deuren lekker openzetten

Een raamhor of deur hor plaatsen is een vrij eenvoudige klus. Met de bijgeleverde werkbeschrijving gaat het vast en zeker lukken. Mocht het om wat voor reden dan ook toch niet zo goed lukken? Geen probleem je kan eventueel ook op internet naar een instructiefilmpje zoeken waarin wordt uitgelegd hoe je een hor moet plaatsen.
Na het plaatsen van de horren bij je ramen en deuren kan je rustig alles openzetten de overlast van muggen en vliegen behoort tot het verleden. Horren kopen voor in de zomer is een heel goed idee. Om er optimaal van te kunnen profiteren en genieten moet je zorgen dat je ze er aan het einde van het voorjaar of op zijn laatst begin zomer erin zitten.