Geen gestruikel meer

Anti slip strips, een moeilijke mond vol met woorden. Heeft u besloten om ze aan te schaffen om de veiligheid van uw gezin binnenshuis of buitenshuis te garanderen? Ook al struikelt u misschien over de woorden, daar tegenover staat dat het aanbrengen van deze strips heel gemakkelijk is. U hoeft zich geen zorgen te maken over moeilijke instructies of materiaal waarvan u het doel niet kent. Struikelt u alleen maar over het uitroepen van ‘anti slip strips’, zodat u daarna veilig – en zonder struikelen – weer gebruik kunt maken van uw trappen.

 

Complete voorbereiding

Alhoewel u de materialen ook los kunt kopen of zelf kunt uitkiezen bij een bouwmarkt, is het natuurlijk een aanrader om een volledig samengestelde set aan te schaffen voor de soort, kleur en maat trap waar u de strips op wilt aanleggen. Deze sets bevatten alles wat u nodig heeft om de strips op een goede manier op de trap te bevestigen en als u toch een extraatje wilt, kunt u die heel makkelijk toevoegen tot u het gewenste resultaat bereikt.

 

Rol maar door

Een goede set voor het aanbrengen van de antislip trap strips op een trap bevat natuurlijk de tape. Aangezien alle trappen anders zijn, zijn er ook een heleboel verschillende varianten tape te verkrijgen. Het is belangrijk te weten welke kleur u graag wilt hebben en wat de lengte en breedte van de strips moeten zijn wanneer u ze op de trap gaat aanbrengen. Daarnaast bestaat een set ook uit schoonmaak materiaal, speciaal gemaakt voor deze antislip strips, die u zowel helpen om de trap voor te bereiden op de plaatsing van de strips als de schoonmaak achteraf van lijm restjes. Daarnaast zal de set ook een roller bevatten, waarmee u de strip goed vast kunt rollen tijdens het aanleggen op de trap. Met het voorzichtig rollen over de tape, zorgt u dat de lijm zicht goed verspreidt en vast hecht aan de ondergrond en dat eventuele luchtbelletjes verwijderd worden, zodat de tape goed blijft zitten bij het gebruik.

Leestip: trapverlichting hulpgids

 

Altijd en overal

Heeft u toch moeite met het aanbrengen van de tape? Tegenwoordig is bijna alles te vinden op het internet. Er zijn tal van sites en blogs met een goede uitleg en daarnaast staat ook YouTube vol met uitleg filmpjes over van alles en nog wat. Hier kunt u filmpjes vinden met tips voor het aanbrengen van de tape evenals hoe de tape op verschillende plekken gebruikt kan worden.