Geachte lezer. Sinds een aantal maanden hebben wij oosterse lampen in de woonkamer staan. Wablief? Oosterse lampen, wat zijn dat? Nou oosterse lampen zijn verlichting elementen oorspronkelijk gemaakt buiten Europa. Wat bedoelt men met oosters? Dat kan van alles zijn. Met name doelt men op Noord-Afrika. Dus niet echt het echte oosten. Al kan een oosterse lamp ook uit Turkije komen dat is natuurlijk wel ten oosten van ons.

Uitgelicht: Sfeervolle oosterse hanglampen van Ghalia.nl

Die lampen geven net dat beetje extra aan je interieur. Ze zijn handgemaakt en dat zie je er aan af. Verder zijn ze niet duur, ze worden gemaakt in landen waar productie kosten wat lager liggen dan bij ons. Geen slaven armband, de meeste oosterse lampen in de Benelux zijn fair trade. Maar zo een lamp hoeft niet veel te kosten. Ze zijn makkelijk te installeren. Ze gaan lang mee. Dat zijn voordelen van een oosterse lamp t.o.v. een westerse lamp.

Tip: Sfeervolle oosterse wand lampen van Ghalia.nl

Ikzelf heb al zo een 4 oosterse lampen verspreid over het hele huis hangen. Ik heb ze in de woonkamer, in de slaapkamer, in de keuken. Het kan echt overal. Een oosterse lamp is nooit uit de toon ofzo. Dat is de reden waarom steeds meer Nederlanders kiezen voor juist een oosterse lamp in hun huis in plaats van een normale lamp. Het zal de sfeer veel goed doen en je gaat prettiger wonen. Een oosterse lamp nogmaals hoeft echt niet aan de prijzige kant te zijn. Het heeft geen rib uit mijn lijf gekost. Het was me aan het eind van de dag meer dan de prijs waard om dit fraaie stel in mijn huis te halen. Je hebt er iedere dag plezier van dat in tegenstelling tot een dure vakantie bijvoorbeeld. Overweeg het dus eens.