In de meterkast vind u de meters van de voorzieningen in uw huis zoals water, elektriciteit en gas. In deze kast worden dikwijls ook de bekabeling van internet, telefonie of antenneverbinding aangebracht. De kast waarvandaan de stroom in groepen verdeeld wordt over de gehele woning, noemt men groepenkast of stoppenkast. Het aanleggen van deze groepenkast is een nauwkeurige werkje. Onze elektriciens in Den Haag kunt u ten alle tijden inzetten voor deze precisie klus.

 

Aanleggen van groepenkasten of uitbreiden

De aanleg of uitbreiding van een groepenkast is geen gemakkelijk karwei. Hier is behoorlijk wat expertise voor nodig. Verkeerd aangelegde stoppenkasten kunnen brand en kortsluiting veroorzaken, wat noodlottige gevolgen kan hebben. U kunt ons onder andere inzetten voor de volgende werkzaamheden;

  • Het vervangen van oude installaties
  • Het plaatsen van een nieuwe groepenkast
  • Het uitbreiden van de groepenkast
  • Het monteren van een aardlekschakelaar
  • Het monteren van een aardleiding
  • Het monteren van een hoofdschakelaar

Het is belangrijk dat de meterkast goed afgesloten kan worden en dat de meters goed af te lezen zijn. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere kwaliteits- en veiligheidseisen waaraan de groepenkast moet voldoen. Onze deskundige medewerkers zijn op de hoogte van deze regels en zorgen ervoor dat uw stoppenkast aan deze vraag voldoet.

 

Plan op maat

Elektriciensdenhaag.nl beschikt over voldoende ervaring en de juiste scholing om deze klussen snel tot een goed einde te brengen. Wij kunnen uw meterkast geheel naar uw wens inrichten. Samen maken wij een plan op maat om uw stroomvoorziening optimaal te laten verlopen. Wij houden daarbij rekening met onder andere uw gemiddelde stroomverbruik en de inrichting van de groepen. Uiteraard maken wij daarbij enkel gebruik van de allerbeste en veiligste materialen. Ook wanneer u een verouderde installatie wilt laten vervangen door een nieuwe en veiligere groepenkast dan kunnen wij dat voor u waarmaken.